Werkzaamheden aan de Maaslijn: op sommige dagen geen treinen
23 juli 2018

In verband met Project Vervanging Treinbeveiliging (PVT) door ProRail wordt er de komende tijd, tot en met september, aan de Maaslijn gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. De werkzaamheden starten steeds om 20.58 uur en duren tot einde dienst. Op 25 en 26 juli, 1 en 2 augustus en op 8 en 9 augustus wordt er gewerkt tussen Nijmegen en Boxmeer. Arriva zet dan bussen in.

Op 25 en 26 juli, 1 en 2 augustus en op 8 en 9 augustus werkt ProRail op de Maaslijn tussen Nijmegen en Boxmeer. Arriva rijdt op het traject tussen Boxmeer en Roermond gewoon met de trein. Tussen Nijmegen en Boxmeer worden bussen ingezet.

Vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van en ruimte in de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl

Meer informatie
Meer informatie over het treinvervangend vervoer is te vinden op de website van Arriva. Daar wordt ook over de komende buitendienststellingen gecommuniceerd.
Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van Prorail https://www.prorail.nl/nieuws/prorail-vervangt-treinbeveiliging-noordelijke-maaslijnMeer nieuws


13 augustus 2018

Op 15/16/22/23 augustus in de avond geen treinen Maaslijn

Op 15, 16, 22 en 23 augustus rijden er vanaf 20:59 uur, geen treinen op de Maaslijn tussen Venlo en Venray.

Lees verder
23 juli 2018

Werkzaamheden aan de Maaslijn: op sommige dagen geen treinen

Op 25/26 juli, 1/2 en 8/9 augustus vanaf 20.58 uur, geen treinen op de Maaslijn tussen Nijmegen-Boxmeer.

Lees verder
17 juli 2018

Tijdelijk meer goederentreinen Zuidelijke Maaslijn

van 18 t/m 30 juli komen er meer goederentrein over de Maaslijn door onderhoud op andere trajecten.

Lees verder