Op 29/30 aug. en 5/6/12/13 sept. geen treinen Nijmegen-Cuijk
27 augustus 2018

In verband met het Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er de komende tijd aan de Maaslijn(S1) gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. Op 29 en 30 augustus en 5, 6, 12 en 13 september werkt ProRail tussen Nijmegen en Cuijk. De werkzaamheden starten om 21.30 uur en duren tot einde dienst. Arriva rijdt op het traject tussen Cuijk en Roermond gewoon met de trein. Tussen Nijmegen en Cuijk worden bussen ingezet.

Vervangende bussen Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl

Meer informatie Meer informatie over het treinvervangend vervoer is te vinden op de website van Arriva. Daar wordt ook over de komende buitendienststellingen gecommuniceerd.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van Prorail https://www.prorail.nl/nieuws/prorail-vervangt-treinbeveiliging-noordelijke-maaslijnMeer nieuws


28 mei 2019

Op 1 en 2 juni minder treinen tussen Venlo-Blerick

Door werkzaamheden rijden er op 1 en 2 juni 2019 minder treinen tussen Venlo en Blerick. Arriva zet bussen in.

Lees verder
3 april 2019

Doorbraak voor Maaslijn

Goed nieuws: de voorgenomen gedeeltelijke baanverdubbeling en elektrificatie van de Maaslijn gaat van start.

Lees verder
9 oktober 2018

13 en 14 oktober geen treinen tussen Nijmegen en Venray

Op die data werkt ProRail aan het spoor. Daardoor is er geen treinverkeer mogelijk op de Maaslijn.

Lees verder