Op 1 en 2 juni minder treinen tussen Venlo-Blerick
28 mei 2019

Door werkzaamheden rijden er in het weekend van 1 en 2 juni 2019 minder treinen op het traject Venlo – Blerick (RS11). Station Venlo wordt als stop soms overgeslagen. Reizigers kunnen dan gebruikmaken van treinvervangende bussen. Reizigers die vanuit Venlo in de richting Tegelen/Roermond willen reizen nemen, op de momenten dat de trein richting Tegelen (Roermond) niet in Venlo stopt, eerst de vervangende bus naar Blerick. Vanuit Blerick kunnen reizigers verder reizen met de trein die (zonder stop in Venlo) in de richting Tegelen/ Roermond gaat.

Reizen met vervangende bussen Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Venlo.Meer nieuws


28 mei 2019

Op 1 en 2 juni minder treinen tussen Venlo-Blerick

Door werkzaamheden rijden er op 1 en 2 juni 2019 minder treinen tussen Venlo en Blerick. Arriva zet bussen in.

Lees verder
3 april 2019

Doorbraak voor Maaslijn

Goed nieuws: de voorgenomen gedeeltelijke baanverdubbeling en elektrificatie van de Maaslijn gaat van start.

Lees verder
9 oktober 2018

13 en 14 oktober geen treinen tussen Nijmegen en Venray

Op die data werkt ProRail aan het spoor. Daardoor is er geen treinverkeer mogelijk op de Maaslijn.

Lees verder