In juli diverse werkzaamheden aan de Maaslijn
3 juli 2018

Op 5, 7, 8, 11 en 12 juli werkzaamheden aan de Maaslijn tussen Boxmeer en Venlo (S1)
In verband met het Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er de komende tijd aan de Maaslijn gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. Op 5, 7, 8, 11 en 12 juli wordt er gewerkt op het traject tussen Boxmeer en Venlo. Arriva zet bussen in op het deel van de Maaslijn waar op deze dagen geen treinverkeer mogelijk is.
Op de weekdagen

Op donderdag 5 juli, woensdag 11 juli en donderdag 12 juli werkt ProRail vanaf 20.59 uur tussen Boxmeer en Venlo (v.v.) aan het spoor. Arriva rijdt op het traject tussen Nijmegen-Boxmeer en Venlo-Roermond dan gewoon met de trein. Op het deel van de Maaslijn -specifiek tussen Boxmeer en Venlo- waar geen treinverkeer mogelijk is, worden stopbussen ingezet.


In het weekend
In de nacht van zaterdag 7 juli op zondag 8 juli vertrekt de laatste reguliere trein tussen Boxmeer en Venlo enkele minuten vroeger. Om uit te sluiten dat reizigers daardoor op het station stranden, rijdt een taxibus vanaf Boxmeer naar Venlo. Op zondag 8 juli is er tussen 00:55 uur en 08:30 uur geen treinverkeer mogelijk tussen Venlo en Venray (v.v.). Arriva zet op dit traject bussen in. In verband met de werkzaamheden rijdt er tevens op zondag 8 juli tot 10:00 uur minder treinverkeer tussen Venlo en Nijmegen.


Vervangende bussen
Reizigers die gebruik maken van de stopbussen hebben daarvoor een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van je bestemming. Het is in verband met de ruimte in de bus niet mogelijk een fiets mee te nemen.


Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/Limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.


Meer informatie over de werkzaamheden door ProRail
Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van ProRail. https://www.prorail.nl/nieuws/...Meer nieuws


28 mei 2019

Op 1 en 2 juni minder treinen tussen Venlo-Blerick

Door werkzaamheden rijden er op 1 en 2 juni 2019 minder treinen tussen Venlo en Blerick. Arriva zet bussen in.

Lees verder
3 april 2019

Doorbraak voor Maaslijn

Goed nieuws: de voorgenomen gedeeltelijke baanverdubbeling en elektrificatie van de Maaslijn gaat van start.

Lees verder
9 oktober 2018

13 en 14 oktober geen treinen tussen Nijmegen en Venray

Op die data werkt ProRail aan het spoor. Daardoor is er geen treinverkeer mogelijk op de Maaslijn.

Lees verder