Geen treinverkeer Venlo-Nijmegen in de nacht van 7-8 juli
3 juli 2018

In verband met werkzaamheden aan de Maaslijn (traject Venlo-Nijmegen v.v.) vertrekt de laatste trein vanuit Boxmeer richting Venlo, in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 juli, enkele minuten eerder dan de gebruikelijke vertrektijd van 00.30 uur. De stremming van het treinverkeer tussen Venlo-Nijmegen v.v. duurt tot zondagochtend 8 juli 8.30 uur. Tussen 8.30 uur en 10.00 uur rijden er op zondagochtend minder treinen op het traject.

Arriva zet treinvervangend vervoer in. Voor de mensen die de laatste trein in Boxmeer missen, zet Arriva een taxibus in. Daarbij moeten reizigers rekening houden met een langere reistijd.  Op zondagochtend zet Arriva bussen in. Voor het vervoer met deze bussen heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Reizigers moeten hiermee ingecheckt zijn bij het station vanwaar ze vertrekken en uitchecken op de eindbestemming. In verband met de ruimte is het meenemen van een fiets in de bus niet mogelijk. 

Reistijd Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer staan op arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl

Meer informatie Meer informatie over het treinvervangend vervoer is te vinden op de website van Arriva.Meer nieuws


28 mei 2019

Op 1 en 2 juni minder treinen tussen Venlo-Blerick

Door werkzaamheden rijden er op 1 en 2 juni 2019 minder treinen tussen Venlo en Blerick. Arriva zet bussen in.

Lees verder
3 april 2019

Doorbraak voor Maaslijn

Goed nieuws: de voorgenomen gedeeltelijke baanverdubbeling en elektrificatie van de Maaslijn gaat van start.

Lees verder
9 oktober 2018

13 en 14 oktober geen treinen tussen Nijmegen en Venray

Op die data werkt ProRail aan het spoor. Daardoor is er geen treinverkeer mogelijk op de Maaslijn.

Lees verder